Welcome at Bouman!

On this website you will find a wonderful selection of watches, jewelry and accessories, compiled by the jewelers at Bouman Juwelen Culemborg. Our family business was founded in 1974. Today, the third generation is here for you, to let you experience the traditional quality and professional service of a real jewelry store. With passion, love and craftsmanship we would like to show you the latest jewelery and watches. Would you like personal contact? You are always welcome in our store. (Current opening hours)

More About BoumanOnline

One More - 91ZC40A-60 -
€1,340,-
Buddha to Buddha - 812-18 -
€109,-
9.1
473 Thuiswinkel reviews
Dit is een juwelier die snapt hoe je online met klanten omgaat. Ik had mijn oog laten vallen op een limited edition frederique constant horloge. Bouman was een van de weinige zaken die deze in Nederland op voorraad had. Hele prettige communicatie vooraf en een goede prijsafspraak kunnen maken. Ik heb het horloge in de winkel in Culemborg opgehaald, ook hier werd ik zeer netjes en kundig geholpen. Enige minpuntje wat ik heb is dat we hadden afgesproken dat het horloge apart zou worden gelegd en deze lag gewoon in de vitrine. Nadat ik het horloge in de winkel had aangeschaft kreeg ik van mijn online contactpersoon nog een email om mij te bedanken en veel plezier te wensen met het door mij aangeschafte horloge. Klein gebaar, maar waardeerde ik zeer! Ik koop graag een volgende keer weer bij Bouman Online!
anoniem, 03-08-2018
Ik heb veel van de punten hierboven al aan gegeven dat voor mij het onderstaande belangrijk is en daaraan voldoet BoumanOnline . Betrouwbaarheid,echte sieraden en geen imitatie,Communicatie,afspraken na komen.
Paul, 06-07-2018